Нашите почетоци датираат од 1996 година.
во мал гаражен простор, со двајца вработени, но голем ентузијазам и верба во успех. Денес сме фирма со над 60 вработени, 5200 м2 работен простор и над 500 клиенти
Достигнавме висока позиција,
но за да се задржи позицијата потребен е супериорен и квалитетен производ во различни димензии во однос на своите конкуренти,
потребно е континуирано инвестирање и
следење на светските трендови.
Во 2018 година инвестиравме во соларна централа (поставивме фотоволтаични панели) со капацитет од 425 KWh. За една година остваривме производство на 500 MW електрична енергија.
Истовремено, за оваа количина на произведена „зелена“ електрична енергија се намалува емитување на 470 тони штетен јагерод диоксид (CO2). Дел од енергијата ја користиме за сопствени потреби, а вишокот го пласираме во дистрибутивна мрежа.
За достава на готовите производи старите возила на бензин ги заменивме со нови електрични возила.
Со овие мерки внесовме сериозен придонес кон намалување на загадувањето и намалување на
негативните ефекти
врз климатските промени и се доближивме кон поставената цел да бидеме „100 проценти зелена компанија“
Вашиот проект (Вашата организација и Вашиот бренд) е во добри раце.
Бидете сигурни дека вашиот производ ќе биде доставен на време и ќе биде со врвен квалитет.

Вашиот успех е и наш успех

Луксузни производи

Види ги сите

Од хартија до производ

Нова технологија

Високата позиција на пазарот ја одржуваме со следењето нови достигнувања во технолошкиот развој т.е. инвестирање во нова технологија од врвни светски производители како што се Heidelberg, Müller Martini, Rile Cart, Kodak....

Адреса: ул.1520 бр.12-а Пинтија

+389 2 306 3875
+389 78 266 751

propoint@propoint.com.mk

Работно време

06:00h-22:00h

ЧПП